Mugav arve blankett

simple invoice template

Ezefs soovib aidata ettevõtjale keskenduda enda äri edendamisele ning ehitada üles jätkusuutlik ettevõte.

Ezefs on pika ajalooga ja usaldusväärne tarkvaraettevõte, kes pakub arvete koostamise ilusa arve blankett-iga, pakkumiste koostamist, lao arvestust ja palju muud. Tänase seisuga kasutab Ezefs üle 3000 kliendi.

Ezefs on arvete koostamise ja saatmise programm, mis on mõeldud ettevõtjate elu lihtsamaks tegemiseks. Arve blankett on lihtne ja ilus.

Ettevõtjatel on mitmeid erinevaid väljakutseid. Ezefs on keskendunud sellele, et ettevõttel oleks lihtne arveid saata ja finantse hallata. Eesti turul teist nii lihtsat arvete saatmise lahendust ei ole. Meie kliendid hindavad teenuse lihtsust, mugavust, ajasäästu ja iseseisvust, mis meie selle kasutamisega kaasneb.

Ezefs tarkvara saab kiiresti kasutusele võtta, saab arveid saata, pakkumisi saata ning ka mitmes eri keeles, näiteks ka rahvusvahelisi kliente. Ezefs näeb ettevõtja ise, kui palju on valitud perioodil olnud müüki ja laekumisi ning kui palju nõudeid veel üleval on. Müügiaruanded saab alla laadida ja raamatupidajale saata.See aitab ettevõtte juhile raamatupidamise kuludelt kokku hoida ning lihtsustab ka raamatupidaja tööd.

Eestis on e-arvete saatmine jõudsalt kasvav trend. Ezefs kaudu saab lihtsalt saata e-arveid Eesti ettevõtjatele. Laiendame katvust lähiajal ka mujale Euroopasse.

E-arvete saatmine Ezefs kaudu on väga lihtne. See võtab aega ainult paar minutit. Küsimuste tekkimisel on abimaterjalid ja sõbralik klienditeenindus alati abiks. Lisaks e-arvetele saab teenusest saata arveid e-postile või need PDF-failina alla laadida.

Teenust saab kasutada igas seadmes, sõltumata asukohast. Seda ei ole vaja eraldi arvutisse installeerida. Põhimõtteliselt saab ettevõtja suvalisel ajal ja suvalises kohas, kus on internetiühendus, oma telefoniga minna Ezefs süsteemi ja telefonist otse arve välja saata.

Arvete kohustuslikud nõuded ja rekvisiidid on teenuses automatiseeritud. See vähendab ettevõtja muret arvete väljastamisel. Ka mujale Euroopa Liidu riikidesse arve saatmisel on kehtivad arvete nõuded teenuses täidetud.

Teenust saab kasutada tasuta kasutamise perioodil. Proovime alati ettevõtjatele vastu tulla. Pärast registreerimist saab esimese arve välja saata paari minutiga.

Registreeri ja Proovi Tasuta !

Meie teenuseid kasutades nõustute sellega, et kasutame küpsiseid.