Miks Ezefs on lihtsaim viis klientide haldamiseks?



Ezefs positsioneerib ennast nagu kõige kättesaadavam ja lihtsam kasutamisel süsteem arvete/ pakkumiste koostamiseks ja saatmiseks klientidele e-mailina, kuid meie võimalused sellega ei lõppe. Kas teadsite, et meie süsteemi kasutades saab hoida absoluutselt kõik töö jaoks vajaliku informatsiooni klientide kohta?

Kui logite oma eZefs’i kontole sisse, näete ülemises menüüs vahekaarti ‘Kliendid’.

Sellesse jaotisse minnes saate lisada kõik kliendid nende kontaktandmetega ja vajadusel muuta seda tulevikus. See funktsioon võimaldab teil oma kliente hõlpsalt hallata ja hoida kõik info turvalises kohas, kartmata kogu teabe kaotamist. Samuti on teie mugavuse huvides võimalik kõik andmed .csv-vormingus andmed alla laadida ja seejärel Excelis muuta.

Pärast kliendi loomist saate sellel klõpsates koostada arveid ja pakkumisi. Kui osutate arvel maksetingimused, saate hiljem seda järgida ja kui klient ei maksa, saata arve uuesti.

Vahekaardil ‘Märkmed’ ja ‘Failid’ saate talletada lisateabe, mis on selle kliendiga seotud. See võimaldab teil säästa aega ja teil on alati juurdepääs töö vajalikke materjalidele.

Sooviks rõhutada seda, et süsteemi on mugav kasutada mis tahes seadmes, mis saab Interneti. Need seadmed võivad olla lauaarvuti, sülearvuti, tahvelarvuti või telefoniga. 

Loodame, et see kliendihalduse funktsioon saab teid aidata teie töös.

Kui teil on meie süsteemi kasutamise kohta küsimusi või soovite oma ettepanekuid esitada, võtke meiega ühendust.

Head kasutamist!

Meie teenuseid kasutades nõustute sellega, et kasutame küpsiseid.